
SANDVITX DE PERNIL DE GALL DINDI
- temps
- 15'
- persones
- 2
- dificultat
- Dificultat baixa
elaboració
- Reserva una cullaradeta d'oli i liqua la resta amb l'alfàbrega i els pecanas.
- Afegeix una mica de sal i mescla el pesto amb l'oli prèviament reservat.
- Unta quatre llesques de pa amb el pesto, col·boja damunt el pernil dindi i el formatge, tapa amb el pa restant.
- Enrosseix els sandvitxos en una paella a foc mitjà sense oli, durant un minut per costat.
- Talla per la meitat i marca en la torradora o sandvichera.
- 1/4 tassa oli d'oliva
- 1 tassa fulles d'alfàbrega
- 1 cullerada pecanas picades
- 8 llesques de pa de motlle
- 4 làmines de pernil de gall dindi
- 4 làmines de formatge gouda
- sal
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 1 h
- dificultat
- Dificultat alta
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat baixa
- temps
- 45'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat baixa
Veure totes les receptes