Instal·lacions
La nostra seu principal es troba a Olot (Girona), als afores del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, la qual cosa ens situa en un enclavament únic. La resta de plantes de producció estan situades a la península i als EUA.
Multiproducte Olot
(Girona, Espanya)
- Elaboració:
- Embotits, cuits, snacks i llescats
- Inauguració:
- 1961
- Superfície:
- 29.000 m2
Can Gou Olot
(Girona, Espanya)
- Elaboració:
- Pernil serrà
- Inauguració:
- 1965
- Superfície:
- 7.900 m2
Utrillas
(Terol, Espanya)
- Elaboració:
- Pernil serrà
- Inauguració:
- 2005
- Superfície:
- 11.000 m2
La Pobla de Lillet
(Barcelona, Espanya)
- Elaboració:
- Toppings
- Inauguració:
- 2015
- Superfície:
- 3.800m2
Gloversville
(Nova York, Estats Units)
- Elaboració:
- Xoriç i salami
- Inauguració:
- 2016
- Superfície:
- 2.500m2