Instal·lacions

La nostra seu principal es troba a Olot (Girona), als afores del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, la qual cosa ens situa en un enclavament únic. La resta de plantes de producció estan situades a la península i als EUA.

  • Multiproducte Olot

    (Girona, Espanya)

    Elaboració:
    Embotits, cuits, snacks i llescats
    Inauguració:
    1961
    Superfície:
    29.000 m2
  • Can Gou Olot

    (Girona, Espanya)

    Elaboració:
    Pernil serrà
    Inauguració:
    1965
    Superfície:
    7.900 m2
  • Utrillas

    (Terol, Espanya)

    Elaboració:
    Pernil serrà
    Inauguració:
    2005
    Superfície:
    11.000 m2
  • La Pobla de Lillet

    (Barcelona, Espanya)

    Elaboració:
    Toppings
    Inauguració:
    2015
    Superfície:
    3.800m2
  • Gloversville

    (Nova York, Estats Units)

    Elaboració:
    Xoriç i salami
    Inauguració:
    2016
    Superfície:
    2.500m2