La Trailwalker Intermon Oxfam és una marxa solidaria que té lloc cada any a Girona i Madrid i que consisteix en recórrer 100km en 32 hores. Un desafiament que, sens dubte, no està a l’abast de tothom.

El repte l’afronten equips de 4 corredors i 2 persones d’assistència que els segueixen durant tot el recorregut per aprovisionar-los i ajudar-los en tot el que necessitin.

Els beneficis obtinguts van directament a l’ONG Intermon Oxfam que els dedica a causes solidaries, projectes de desenvolupament i acció humanitària, entre d’altres.

Espuña es posa en marxa

Conscient del repte que suposa a nivell esportiu i, sobretot, dels valors de caràcter solidari de la prova, Espuña va veure una bona oportunitat per fomentar la cohesió i el treball en equip entre els seus treballadors. Per això va fer una proposta a nivell intern: si es formava l’equip, la companyia es feia càrrec del cost íntegre del patrocini.

La proposta no va poder ser més ben acollida i de seguida es va formar un equip que es va organitzat i entrenar durant setmanes per tal d’afrontar la prova de l’edició de Girona, que va des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols, i que va tenir lloc els dies 18 i 19 d’Abril.

Espuña va veure l’oportunitat de fomentar la cohesió i el treball en equip entre els seus treballadors.

L’equip Espuña es va entrenar durant setmanes per poder superar el recorregut de 100km en 32h.

L’Equip Espuña

L’Equip Espuña

L’equip Espuña va ser format pels corredors Xevi Bustillo Vila, Emili Santana Jurado, Juan Manuel Tavares Moreno i Ignasi Botet Cortés. A la part d’assistència va comptar amb Silvia Molas Roca i Lucía Roca Clemente. Van sortir a les 10:00h del dissabte i van aconseguir acabar-la en un total de 20 hores i 50 minuts, arribant a les 6:50 del matí del Diumenge. Encara que molt cansats, al final tots van coincidir en com de gratificant va ser la prova.

La Trailwalker Girona va ser un èxit rotund. 376 equips inscrits, 336 dels quals van arribar a la meta entre les 9h 7’ i les 30h 53’. Entre tots van recaptar més 643.000 euros. Abans d’aquests resultats, queda clar que per Espuña no serà l’última edició en la qual participi.