<?=$title?>
Actualitat

No et perdis ni un detall sobre Espuña. Segueix el dia a dia de la nostra marca a través de les no notícies, esdeveniments, promocions i molt més.

Espuña participa en la millora de la classificació del pernil fresc

Espuña participa en la millora de la classificació del pernil fresc

Publicat el

Per a l’elaboració del pernil cuit de qualitat, és molt important la qualitat de la matèria primera que es fa servir. Actualment, però, en el mercat no existeix cap tecnologia que permeti una bona classificació (on-line i no invasiva) de la qualitat tecnològica del pernil fresc sencer (abans del desossat) destinat a l’elaboració d’aquest tipus de producte.

Llegir notícia complerta
Espuña col·labora en el projecte Go-Innloeg

Espuña col·labora en el projecte Go-Innloeg

Publicat el

Quan es parla de l’escalfament global i de gasos d’efecte hivernacle, la majoria de nosaltres pensem de manera automàtica en les xemeneies de les indústries o en els tubs d’escapament dels vehicles de combustió. Tanmateix, un 23% dels gasos d’efecte hivernacle van associats a l’agricultura i la ramaderia.

Llegir notícia complerta
Pla d'inversions d'Espuña

Pla d'inversions d'Espuña

Publicat el

Dins del Pla d'Inversions d'Espuña s'ha rebut un ajut enmarcat en el Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2014-2020