La nova gamma de productes, Espuña Authentica, no només és una novetat pels consumidors usuals d’embotit d’indi, sinó que també ho és per a aquelles persones que consumeixen embotits normals, ja que ofereix una alternativa saludable sense renunciar al seu exquisit sabor.
La línia de productes Authentica ofereix embotits d’indi, llonganissa i xoriç, entre altres sabors, i també embotits de pollastre; llonganissa curada a la llimona, llonganissa curada a les fines herbes i llonganissa curada al curri.
A més a més, a diferència dels altres productes de les altres marques, Espuña Authentica no afegeix grasses a les seves receptes, és més, té un 60% menys grassa en comparació amb altres llonganisses convencionals, Així doncs, a més de ser productes baixos en grassa, són productes sense gluten ni al·lèrgens i rics en proteïnes. Resumint, una gamma saludable d’alta qualitat i amb un sabor autèntic.


Aquestes productes han estat elaborats amb un 100% de cuixa d’indi i un 100% de pit de pollastre i han estat curats durant 2 mesos, aconseguint d’aquesta manera una pèrdua d’aigua de més del 40% durant el procés d’assecat, per tal de conservar un aroma i un sabor únics.