Espuña va anunciar, el passat 25 de Gener, el relleu generacional de la companyia. Esteve Espuña va assumir la Gerència de l'empresa familiar, alhora que elogiava al seu pare, al capdavant de la mateixa durant 43 anys.

"Sota la direcció del meu pare, Espuña ha perfeccionat la tècnica de la xarcuteria envasada, garantint la màxima seguretat alimentària en els seus processos de fabricació. A més, va iniciar un procés d'internacionalització que ens ha portat a més de 45 països.

Xavier Espuña seguirà vinculat a l'empresa en qualitat de President, amb funcions consultives en diferents àmbits, amb especial focus en R + D i producció.

Renovació a la cúpula directiva amb vista al futur

Esteve Espuña es va incorporar a la multinacional familiar el 2014, després d'acumular experiències professionals internacionals treballant per Samsung a Corea o, en l’àmbit nacional, on va ocupar posicions de responsabilitat en l'enginyeria de disseny electrònic Draco Systems, entre d'altres companyies.

Entre els projectes que formen part del nou pla estratègic a mig termini, s'inclouen consolidar el lideratge d'Espuña en el mercat de Pernil Curat Llescat, amb una forta aposta per la sostenibilitat en l'envasat, o desenvolupar el negoci de plats precuinats refrigerats. Finalment, reforçar el creixement de l'empresa en els països estratègics per a l'exportació, com França, Alemanya, Regne Unit, EE. UU i Canadà.