Esteban Espuña S.A. acaba d'adquirir prop del 20% de l'empresa espanyola Pata Negra Jan, SL, propietària de l'americana Pata Negra LLC, companyia especialitzada en l'elaboració d'embotits curats. Amb aquesta inversió, Espuña podrà exportar als Estats Units incorporant les seves referències a la cartera de productes de la filial americana de Pata Negra.

L'entrada d'Espuña en l'accionariat de Pata Negra Jan, SL. li permetrà assessorar Pata Negra LLC en la millora dels aspectes industrials i tècnics del procés de fabricació, a més de millorar els seus processos productius. Així mateix, Espuña podrà conèixer de primera mà els processos específics del mercat americà per adaptar-los a les seves fàbriques espanyoles.

Enllaços relacionats
Web: http://charcuterieshack.com

Segons Xavier Espuña, Gerent d’Esteban Espuña:

“Estats Units constitueix un objectiu prioritari en l'estratègia d'internacionalització de la companyia, ja que disposa d'un mercat potencial de més de 40 milions d'habitants, només a l'àrea metropolitana de Nova York i també en la seva zona d'influència més propera”

El mercat internacional, clau en l'estratègia de creixement

El mercat internacional, clau en l'estratègia de creixement

L'orientació d'assortiment de productes que ofereix Pata Negra LLC és molt semblant a la d'Espuña. L'americana ha invertit per posicionar la marca al sector gourmet, amb productes de molt alta qualitat i sense additius (all natural). La incorporació a l'accionariat de Pata Negra permetrà Espuña compartir la seva experiència i oferir l'assessorament necessari per a la millora dels processos així com complementar la gamma de productes.